'Onbegrepen' Tannane ziet transfer wel zitten: 'Ik mis die mannenwereld wel'

'Onbegrepen' Tannane ziet transfer wel zitten: 'Ik mis die mannenwereld wel'

Gepubliceerd: dinsdag 2 maart 2021 om 07:14di 02-03-2021 om 07:14

Oussama Tannane hoopt het seizoen succesvol af te sluiten met Vitesse, waarna alle opties op tafel liggen. De 26-jarige aanvallende middenvelder ziet een nieuw avontuur in het buitenland wel zitten.

"Daar gaan dingen toch anders. Daar praten ze niet over een ruzietje. Ik heb vier jaar in het buitenland gespeeld en ja, ik mis die mannenwereld wel een beetje", zegt Tannane, die een contract tot medio 2022 heeft in Arnhem, tegen het Algemeen Dagblad.

Tannane krijgt dit seizoen veel lof bij Vitesse, maar incidenten blijven aan zijn loopbaan kleven. "Ik weet óók wel dat ik met mijn kwaliteiten hoger had kunnen spelen. En mijn verleden speelt daar een rol in, dat weet ik. Maar ik ben 26, hè? Ben in de bloei van mijn carrière en heb al zoveel meegemaakt. Ik ben gevormd, volwassener geworden. Ook als mens." 

De negenvoudig Marokkaans international is Leonid Slutsky, ex-trainer van Vitesse, dankbaar. "Hij voelt gewoon aan dat je sommige spelers, je beste spelers, moet ráken. Ook al halen ze soms een beetje kattenkwaad uit. Dan denk ik dat die jongens alles voor je doen, dat ze voor je doodgaan. Ik heb nog altijd heel goed contact met hem."

Onder Thomas Letsch is Tannane uitgegroeid tot één van de smaakmakers in de Eredivisie, maar de spelmaker vindt dat het te vaak over randzaken gaat. Hij voelt zich onbegrepen. "Altijd. Dat blijft altijd zo. Veel mensen krijgen sneller waardering dan ik, dat klopt. Maar goed, ik heb me zo vaak moeten bewijzen."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Zie jij Tannane nu wel slagen in een topcompetitie?

Ja
26%
Nee
74%
(1734 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws