Ihattaren brengt verrassingsbezoek aan Spakenburgs gezin: Trillen van blijdschap

Ihattaren brengt verrassingsbezoek aan Spakenburgs gezin: "Trillen van blijdschap"

Gepubliceerd: dinsdag 2 maart 2021 om 17:08di 02-03-2021 om 17:08

Mohamed Ihattaren heeft een verrassingsbezoek aan de familie Van Harten uit Spakenburg gebracht. De negentienjarige PSV'er kwam via zijn broer in contact met het gezin en overhandigde een shirt aan Ruben, de zeventienjarige zoon van het gezin, die het Syndroom van Down heeft.

Een kennis van vader Gertjan van Harten liet zijn badkamer verbouwen door een aannemer, die de broer van Ihattaren bleek te zijn. Via deze aannemer kwam het contact tussen Ihattaren en Ruben van Harten tot stand. "Hij heeft vervolgens aan Ihattaren gevraagd of hij wat tegen Ruben wilde zeggen. Ruben had op dat moment net het coronavirus opgelopen en Ihattaren belde hem om hem sterkte en beterschap te wensen. Hij beloofde toen al dat Ruben een shirtje van hem zou krijgen", vertelt Van Harten senior aan het Algemeen Dagblad.

Het PSV-talent – zondagmiddag nog een opvallende afwezige tijdens de topper tegen Ajax – hield woord: hij bezocht het gezin en kwam een shirtje afleveren. "Ik zou het hem ook niet kwalijk hebben genomen als het er niet meer van was gekomen", aldus vader Van Harten. "Maar gisteren (maandag, red.) kwam er ineens een auto aanrijden. En daar stapte Ihattaren uit met een shirtje voor Ruben. Na afloop zei hij: ik sta te trillen van blijdschap."

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Gertjan van Harten (@gertjan_van_harten)

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws