Breaking news

LIVE: Ajax stelt teleur, maar blijft schadevrij voor Roma-uit (gesloten)

Ten Hag over 'duidelijke afspraken' met Idrissi: 'Hij kende de omstandigheden'

Ten Hag over 'duidelijke afspraken' met Idrissi: 'Hij kende de omstandigheden'

Gepubliceerd: dinsdag 2 maart 2021 om 22:16di 02-03-2021 om 22:16

Oussama Idrissi is nog niet veel aan spelen toegekomen bij Ajax, maar Erik ten Hag houdt vertrouwen in de buitenspeler. De Ajax-trainer steekt tijdens zijn perspraatje van dinsdagmiddag de loftrompet over Idrissi.

De 25-jarige vleugelaanvaller werd op de laatste dag van de winterse transferperiode gehuurd van Sevilla, met het oog op een vertrek van Quincy Promes. Sindsdien kwam hij tot veertig speelminuten, verspreid over drie korte invalbeurten.

Ten Hag hield Idrissi negentig minuten op de bank tijdens de topper tegen PSV, maar laat weten aangenaam verrast te zijn door zijn eerste kennismaking met Idrissi. "Nee, als mens kende ik hem nog niet. Wat voor indruk hij maakt? Hele leuke gozer, echt heel spontaan. Ook intelligent. En hij maakt een hele fanatieke indruk. Hij straalt plezier uit, echt een hele goede aanvulling."

Meer speeltijd lijkt dan ook een kwestie van tijd voor Idrissi. "Hij maakt echt concurrentie", aldus Ten Hag. "Hij laat gewoon zien: ik wil spelen." Trainer en speler hebben overigens wel 'duidelijke afspraken' gemaakt, benadrukt Ten Hag. "Hij wist de omstandigheden waar hij in kwam, met de concurrentie. Maar de kans dat hij bij ons gaat spelen is nog vele malen groter dan bij Sevilla."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws