Breaking news

LIVE: Haller zet Ajax met acrobatisch doelpunt op snelle voorsprong in Waalwijk

Stiekem hopen op Ajax in bekerfinale: 'Dan kan je beter van Ajax verliezen'

Stiekem hopen op Ajax in bekerfinale: 'Dan kan je beter van Ajax verliezen'

Gepubliceerd: woensdag 3 maart 2021 om 08:23wo 03-03-2021 om 08:23

Remko Pasveer hoopt op een ontmoeting met Ajax in de finale van de KNVB Beker. De Vitesse-sluitpost ziet meerdere voordelen aan een confrontatie met de Amsterdammers, die het in de halve finale opnemen tegen sc Heerenveen.

Vitesse won dinsdagavond, met de nodige moeite, van VVV-Venlo (2-0). Pasveer kijkt alvast vooruit op de finale en heeft een duidelijke voorkeur. "Ik hoop op Ajax, ik denk dat dat een mooie finale is. Je moet ook verder kijken dan alleen de finale. Je wil hem hoe dan ook winnen, daar ga je alles aan doen. Mocht je hem verliezen, dan kan je beter tegen Ajax verliezen. Dan krijg je een extra plekje op de ranglijst (in de strijd om Europees voetbal, red.)", stelt Pasveer in gesprek met Veronica Inside.

"Uiteindelijk is het het belangrijkste dat je een mooie finale hebt. Als je van Ajax wint, dan verdien je het ook echt", vervolgt Pasveer, die denkt dat Vitesse een kans maakt in een confrontatie met de ploeg van trainer Erik ten Hag. "Dat denk ik wel. Als je ons in de tweede wedstrijd van het seizoen - tegen Ajax - hebt zien spelen, we zijn tot goede dingen gekomen. Tuurlijk, zij hebben zichzelf beter gemaakt de afgelopen maanden, het wordt interessant. We gaan het zien", sluit de Vitesse-doelman af.

Ajax neemt het woensdagavond in Friesland op tegen Heerenveen in de strijd om het laatste finaleticket.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws