Breaking news

LIVE: Ajax begonnen aan uitduel met RKC, tussen Europa League-tweeluik door

Perez prijst 'één van de beste Eredivisie-voetballers': 'Interessant voor PSV'

Perez prijst 'één van de beste Eredivisie-voetballers': 'Interessant voor PSV'

Gepubliceerd: woensdag 3 maart 2021 om 20:26wo 03-03-2021 om 20:26

Joey Veerman zou een versterking zijn voor PSV. Dat stelt Kenneth Perez in de voorbeschouwing op sc Heerenveen - Ajax op ESPN. De 22-jarige middenvelder flirtte deze week met de stap naar een topclub.

"De top van Nederland lijkt me heel leuk, ik wil het graag proberen", zei Veerman bij ESPN. Perez begrijpt dat wel. "Ik denk dat hij er bij PSV heel veel voetbal in zou kunnen brengen, mits de trainer dat wil. Anders heeft het geen zin. Daar moet hij goed naar kijken", adviseert de ESPN-analist.

"Omdat het nu zo loopt met Mohamed Ihattaren, denken wij: Schmidt kan niet omgaan met technische spelers. Maar dat zal toch niet het geval zijn? Hij zal heus wel met Veerman kunnen omgaan", vervolgt Perez. "Maar hij zegt zelf ook een bepaalde gebruiksaanwijzing te hebben: als je iets tegen hem zegt, kun je ook iets terug verwachten. Dat is niet altijd handig, zeker niet bij een club waar twee spelers op jouw plek azen."

Perez vindt Veerman een 'heerlijk joch'. "Maar heeft hij ook het heilige vuur om in de absolute top te spelen? Wil hij echt kneiterfit worden?", vraagt hij zich hardop af. "Hij hoort bij de allerbeste voetballers in de Eredivisie, maar bij topclubs gaat het niet altijd zoals jij dat wil en dus moet je concessies doen."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Eens met Perez?

Ja
72%
Nee
28%
(1177 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws