'De top van Nederland lijkt me heel leuk, ik wil het graag proberen'

'De top van Nederland lijkt me heel leuk, ik wil het graag proberen'

Gepubliceerd: dinsdag 2 maart 2021 om 13:10di 02-03-2021 om 13:10

Joey Veerman wil zich graag laten zien bij een topclub in de Eredivisie. Dat geeft de 22-jarige middenvelder van sc Heerenveen toe in gesprek met ESPN.

"Ik zou graag voor de prijzen spelen", draait Veerman er niet omheen in gesprek met ESPN-analist Kees Kwakman. "De top van Nederland lijkt me heel leuk. En terechtkomen in het Spaanse voetbal, dat is ook wel een droom."

Veerman stond vorig jaar in de belangstelling van Feyenoord, maar een transfer bleef uit. "Of ik teleurgesteld zou zijn als ik deze zomer bij Heerenveen moet blijven? Dat ligt eraan. Als er clubs komen die ik echt zie zitten en het ketst af op de vraagprijs van Heerenveen, dan zou ik wel teleurgesteld zijn."

"Ik wil het graag proberen", reageert Veerman op de vraag of hij zich klaar voelt voor de volgende stap. "Ik zou graag bij de topclubs in de Eredivisie spelen. We wachten het af. Het kan zomaar dat ik volgend seizoen nog steeds bij Heerenveen speel."

Veerman speelde dit seizoen 23 competitiewedstrijden, waarin hij goed was voor vijf goals en zeven assists. De Volendammer komt naar eigen zeggen het best tot zijn recht als controlerende middenvelder, maar Heerenveen-trainer Johnny Jansen gebruikt hem meestal in een vrije rol aan de linkerkant.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Welke traditionele topclub zou bij Veerman passen?

Ajax
32%
PSV
33%
Feyenoord
35%
(1238 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws