Kraay reageert op Brobbey-rel tussen Ajax en KNVB: Waar bemoeit die zich mee?

Kraay reageert op Brobbey-rel tussen Ajax en KNVB: "Waar bemoeit die zich mee?"

Gepubliceerd: donderdag 4 maart 2021 om 13:14do 04-03-2021 om 13:14

Hans Kraay jr. begrijpt de uithaal van Marc Overmars naar Nico-Jan Hoogma volledig. De directeur topvoetbal van de KNVB moet zich met zijn eigen zaken bemoeien, aldus Kraay.

Hoogma heeft met zijn uitspraken over Brian Brobbey kwaad bloed gezet bij Ajax. "De KNVB is er voor de clubs. Maar de hoogste voetbalbaas van Nederland vindt het prima als Brobbey naar het buitenland gaat", reageerde Overmars fel in gesprek met De Telegraaf. "Wij halen in Europa het leeuwendeel van de punten voor Nederland binnen. Dan vecht je om een toptalent te behouden. En dan krijg je dit... Het is te gek voor woorden!"

Kraay snapt de irritatie bij Overmars wel. In de radioshow van Veronica Inside reageerde de verslaggever en analist van ESPN kort op de frontale botsing tussen Ajax en de KNVB. "Waar bemoeit die zich mee?", zegt Kraay over Hoogma. "Laat hem zorgen dat alle wedstrijden op tijd beginnen, dat alle scheidsrechters een fluit bij zich hebben, en alle grensrechters een vlag... Hij moet zich vooral niet bemoeien met Brian Brobbey, want die bepaalt zelf wel waar hij heen gaat."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws