Bom barst bij Fortuna Sittard: 'Hij brengt Sjors en ook de club in diskrediet'

Bom barst bij Fortuna Sittard: 'Hij brengt Sjors en ook de club in diskrediet'

Gepubliceerd: donderdag 4 maart 2021 om 14:29do 04-03-2021 om 14:29

Sjors Ultee en Sjoerd Ars hebben met verbazing kennisgenomen van de uitspraken van keeperstrainer Sieb Dijkstra. Woensdag barstte de bom bij Fortuna Sittard.

Dijkstra werd teruggezet naar de jeugdopleiding van Fortuna, nadat hij naar eigen zeggen was genegeerd in de zoektocht naar een nieuwe keeper en vervolgens werd 'vernederd' door Ultee. "Ik wil nooit meer iets met die man te maken hebben", zei Dijkstra tegen Voetbal International. "Zo zie je maar wat succes met iemand kan doen..."

De clubleiding van Fortuna en Ultee bestrijden het verhaal dat er voor de komst van Piet Velthuizen niet is geluisterd naar Dijkstra. "Er zijn meerdere keepers besproken en we hebben met z'n allen de afweging gemaakt om Piet vast te leggen. Sieb roept nu bepaalde onwaarheden en daarmee brengt hij Sjors en ook de club in diskrediet", reageert Ars bij de NOS. "Deze situatie was de aanleiding maar niet de oorzaak van het conflict."

Ook Ultee zegt verbaasd te zijn. "Sieb weet heel goed dat veel van wat hij roept, niet waar is. Dat is het enige wat ik erover wil zeggen." Ars: "Er is een onwerkbare situatie ontstaan, we gaan kijken hoe we dit verder op gaan lossen."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws