FC Twente sorteert voor op Drommel-transfer: 'Dat zijn mooie geluiden'

FC Twente sorteert voor op Drommel-transfer: 'Dat zijn mooie geluiden'

Gepubliceerd: vrijdag 5 maart 2021 om 09:30vr 05-03-2021 om 09:30

Laatste update: vrijdag 5 maart 2021 om 09:43vr 05-03-2021 om 09:43

Paul van der Kraan, algemeen directeur van FC Twente, is blij met de aanstaande komst van doelman Lars Unnerstall. De Duitse goalie komt in de zomer transfervrij over van PSV.

Daarmee loopt FC Twente vooruit op het vertrek van Joël Drommel, die in de belangstelling staat van datzelfde PSV. 'Iedereen bij FC Twente is heel blij met zijn komst', schrijft Van der Kraan over Unnerstall op de website van de Tukkers. 'Uit de eerste geluiden proef ik dat de supporters zich ook op zijn komst verheugen, dat zijn mooie geluiden. Met de komst van de Duitse doelman is het aanstaande vertrek van Joël Drommel al in een vroeg stadium opgevangen, dat geeft rust en vertrouwen.'

Drommel heeft een aflopend contract bij FC Twente en staat in de belangstelling van PSV, terwijl ook Ajax hem zou volgen.

Van der Kraan laat zich ook uit over het weer verwelkomen van fans in de Eredivisie-stadions. De algemeen directeur hoopt volgend seizoen weer de deuren open te kunnen zetten.

'Ik hou me daarom maar vast aan de uitspraak van verantwoordelijk demissionair minister Hugo de Jonge die deze week zei dat Nederlanders die een coronavaccin willen begin juli minimaal één maal geprikt kunnen zijn, mits de nu verwachte leveringen doorgaan', aldus Van der Kraan. 'Dit kan betekenen dat we in de zomer naar 'normaal' kunnen. Het betaald voetbal zou dan bij de start van de nieuwe competitie supporters mogen ontvangen. Het klinkt optimistisch, maar ik wil ook graag die stip aan de horizon blijven zien.'

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws