Feyenoord-spits Pratto gelinkt aan nieuwe club: 'Wij praten niet over hem'

Feyenoord-spits Pratto gelinkt aan nieuwe club: 'Wij praten niet over hem'

Gepubliceerd: vrijdag 5 maart 2021 om 18:20vr 05-03-2021 om 18:20

Feyenoord lijkt geen toekomst te zien in Lucas Pratto, maar ook zijn broodheer River Plate sorteert alvast voor op een vertrek van de spits. 'El Oso' mag aankomende zomer uitkijken naar een andere club.

Dat meldt Crack Deportivo uit Argentinië. Trainer Marcelo Gallardo van River Plate houdt voor komend seizoen geen rekening met Pratto. Dat heeft niet alleen te maken met zijn prestaties, maar ook vanwege zijn salaris. Pratto staat voor een fors bedrag op de loonlijst en drukt zwaar op de begroting. Daarom zijn ze bij de clubleiding het er wel over eens dat hij weg mag.

Meerdere clubs hebben interesse in Pratto, waaronder zijn oude club Vélez Sarsfield. De club zou zich zelfs al hebben gemeld bij het management van 'De Beer'. Trainer Mauricio Pellegrino van Vélez heeft de geruchten ook meegekregen en kreeg daar vrijdag vragen over. "Lucas Pratto heeft een geschiedenis bij deze club, maar om eerlijk te zijn praten wij nu niet over hem."

Feyenoord-trainer Dick Advocaat ontkende niet dat Pratto alweer mag vertrekken. "Ik ga daar niet over jokken", zei hij vrijdag veelzeggend. Het management van Pratto ontkende dat juist weer. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws