Buitenspel: Van der Gijp fileert 'door niemand aardig gevonden' Van Hooijdonk

Buitenspel: Van der Gijp fileert 'door niemand aardig gevonden' Van Hooijdonk

Gepubliceerd: vrijdag 5 maart 2021 om 21:29vr 05-03-2021 om 21:29

Laatste update: zaterdag 6 maart 2021 om 11:52za 06-03-2021 om 11:52

Blessuregevallen, transfers, interviews en wedstrijdverslagen; alles vind je in de nieuwslijst van VoetbalPrimeur. In de rubriek 'Buitenspel' houden we jullie vanaf nu óók op de hoogte van de zaken die een te hoog privégehalte hebben voor de gewone nieuwslijst, maar zéker het vermelden waard zijn.

Van der Gijp reageert op Van Hooijdonk-uitspraken
René van der Gijp heeft in de Veronica Inside-uitzending van vrijdagavond gereageerd op de uitspraken van Pierre van Hooijdonk. Die haalde een beschuldiging van Jacqueline Laats - de ex vrouw van Van der Gijp - boven water, een beschuldiging waar Van der Gijp zich niet in herkent. Hij haalt vervolgens uit in de richting van Van Hooijdonk.

'Je voordoen als de moraalridder met betrekking tot de mensenrechten in Qatar en dan al jaren tonnen verdienen door elke keer weer plaats te nemen naast iemand die niet met zijn handjes van zijn ex-vriendin af kon blijven...', schreef Van Hooijdonk op Twitter. 'Verbeter de wereld, begin bij jezelf!'

Van der Gijp reageert vrijdagavond op Van Hooijdonk en haalt hard uit. "Wanneer hij wat over Steven Berghuis zegt, bedoelt hij eigenlijk Dick Advocaat. Het is allemaal veel gedoe bij hem. Ik ben nog nooit iemand tegengekomen die hem aardig vond", aldus Van der Gijp.

Hij reageert ook op de beschuldiging dat hij zijn ex-vrouw geslagen zou hebben. "Mijn ex heeft ooit in haar boekje geschreven dat ik haar geslagen zou hebben bij een benzinepomp. Daar weet ik niets van. En dat moet je ook niet bij een benzinepomp doen, waar ongeveer 84 camera's hangen. Niet handig. Het is 27 jaar geleden en ik kan zeggen: geen idee. Wat moet je ermee?"

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws