Promes geeft Nederlandse pers schop na in Rusland: 'It's all blah, blah, blah'

Promes geeft Nederlandse pers schop na in Rusland: 'It's all blah, blah, blah'

Gepubliceerd: zaterdag 6 maart 2021 om 09:00za 06-03-2021 om 09:00

Laatste update: zaterdag 6 maart 2021 om 11:43za 06-03-2021 om 11:43

Quincy Promes vindt alles wat er over hem geschreven wordt in de Nederlands pers niet zo interessant. De vleugelaanvaller, die begin dit jaar terugkeerde naar Spartak Moskou, wil zich focussen op het voetbal en niet meer bezig zijn met randzaken.

In een interview op de clubsite van Spartak vertelt Promes waarom hij terug is in Rusland. "Ik miste Spartak, daarom ben ik terug! Daarnaast ben ik wat ouder geworden en heb een transfer gemaakt van Sevilla naar Ajax: een belangrijke gebeurtenis in mijn loopbaan." In zijn laatste periode bij Ajax kreeg de international van Oranje de maken met negatieve media-aandacht.

De vleugelspeler reageert in het interview zeer stellig op deze aandacht. "De laatste tijd is er veel negatiefs over mij geschreven, iemand vindt het blijkbaar belangrijk om dat te blijven benoemen. Maar dat is het niet: it's all blah blah blah blah", gaat Promes zijn verhaal verder.

Terug in Rusland wil Promes zich vooral focussen op het voetballende aspect. "Spartak opnieuw kampioen maken en de titel pakken. Ik weet dat hier genoeg mensen aan twijfelen en zeggen: oh, Promes heeft besloten om de geschiedenis te herhalen, maar dat gaat nooit gebeuren. Voor mij is het een uitdaging om dit juist wel te laten zien. Ik wil voor de tweede keer kampioen worden met Spartak. En voor de derde keer."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws