Drenthe blijkt 'natuurtalent': 'Weet niet of er al nieuwe aanbiedingen zijn'

Drenthe blijkt 'natuurtalent': 'Weet niet of er al nieuwe aanbiedingen zijn'

Gepubliceerd: zaterdag 6 maart 2021 om 16:29za 06-03-2021 om 16:29

Royston Drenthe is bij Racing Murcia aan zijn derde leven als profvoetballer bezig, maar hij maakte ook al zijn debuut als acteur. Zijn rol in de populaire serie Mocro Maffia smaakt naar meer voor de 33-jarige Rotterdammer.

"Broer, ik zeg je eerlijk: ik ben trots op mezelf", laat Drenthe weten aan de NOS. "Een shout-out naar iedereen op de set die mij deze kans heeft gegeven om te rocken. Ik denk dat ik een leuk affiche heb afgegeven."

"Tijdens de casting werd me al gevraagd of ik eerder had geacteerd", vervolgt Drenthe. "Maar dat was niet zo. Blijkbaar ben ik een natuurtalent. Dus ik weet ook niet of mijn management al nieuwe aanbiedingen voor rollen heeft. Maar ik denk wel dat ik de capaciteit heb om ook een ander soort rollen te spelen."

"Het ligt er gewoon aan wat er op mijn pad komt. Op dit moment focus ik me echt nog op het voetbal hier in Spanje", aldus Drenthe, die spreekt van een mooie ervaring. "Zo'n filmset is net een festival. Overal is er lekker eten, je kunt even chillen en als ze je nodig hebben, dan hoor je door een walkie-talkie dat je aan de beurt bent. En de teksten kon ik mooi thuis oefenen met mijn kinderen, dat vonden zij ook leuk."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws