Ten Hag begrijpt Overmars: 'Jammer dat topfunctionaris zo'n uitspraak doet'

Ten Hag begrijpt Overmars: 'Jammer dat topfunctionaris zo'n uitspraak doet'

Gepubliceerd: zondag 7 maart 2021 om 12:15zo 07-03-2021 om 12:15

Laatste update: zondag 7 maart 2021 om 12:52zo 07-03-2021 om 12:52

Erik ten Hag steunt directeur voetbalzaken Marc Overmars, die afgelopen woensdag hard uithaalde naar KNVB-directeur Nico-Jan Hoogma. Die liet zich in een interview uit over de situatie van Brian Brobbey bij Ajax. Daar was men in Amsterdam absoluut niet blij mee. 

Brobbey wordt in het geruchtencircuit gelinkt aan RB Leipzig. Hoogma noemde het een mooie club voor de Ajax-aanvaller. "Julian Nagelsmann is daar. Je moet natuurlijk spelen, maar ik vind het wel een heel bijzondere trainer. Mijn zoon (FC Utrecht-speler Justin, red.) heeft onder hem gewerkt bij Hoffenheim. Dat had hij niet willen missen", vertelde Hoogma bij VoetbalTijd

Overmars haalde vervolgens hard uit in de richting van Hoogma en krijgt bijval van Erik ten Hag. "Wij zitten wat dat betreft op één lijn. Het is een onhandige uitspraak, wij zijn hier voor het Nederlandse voetbal", vertelt de trainer voor de wedstrijd tegen FC Groningen. "Je ziet het bij spelers die vroeg naar het buitenland gaan, die mislukken vaak. Het is jammer dat een topfunctionaris zo'n uitspraak doet."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws