Feyenoord dreigt Berghuis kwijt te raken: 'Vier miljoen, is toch niet veel geld?'

Feyenoord dreigt Berghuis kwijt te raken: 'Vier miljoen, is toch niet veel geld?'

Gepubliceerd: zondag 7 maart 2021 om 13:26zo 07-03-2021 om 13:26

Steven Berghuis is mogelijk bezig aan zijn laatste maanden bij Feyenoord. De aanvoerder staat open voor een tweede poging in het buitenland en is voor slechts vier miljoen euro beschikbaar. Kees Kwakman vindt het tijd voor een transfer.

"Als er nu geen club voor hem komt...", reageert Kwakman bij het ESPN-programma Goedemorgen Eredivisie. "Vier miljoen, dat is toch niet veel geld voor Berghuis? Hij is international, ervaren en laat al jaren zien dat hij de beste speler is bij Feyenoord."

Fons Groenendijk werpt tegen dat Berghuis al een mislukt avontuur in het buitenland achter de rug heeft: bij de toenmalige Premier League-club Watford slaagde hij niet. "Misschien is hij wel op z'n plek bij Feyenoord en wil hij wel blijven", aldus de trainer.

"Ik proef wel dat hij nog een keer zou willen", reageert Kwakman. Hans Kraay junior voegt eraan toe dat Berghuis kieskeurig is. "Hij is totaal niet geïnteresseerd in de zandbak en China." Het is geen geheim dat Arne Slot Berghuis graag voor Feyenoord wil behouden.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Stelling: Berghuis is Feyenoord ontgroeid

Eens
41%
Oneens
59%
(1852 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws