De Boer hekelt Bazoer: 'Oranje was een optie, maar hij is een recidivist'

De Boer hekelt Bazoer: 'Oranje was een optie, maar hij is een recidivist'

Gepubliceerd: maandag 8 maart 2021 om 13:29ma 08-03-2021 om 13:29

Riechedly Bazoer heeft zichzelf opnieuw in de voet geschoten met zijn aanvaring op de training van Vitesse. Dat constateren Kenneth Perez en Ronald de Boer.

Vitesse-trainer Thomas Letsch liet Bazoer thuis voor de topper tegen AZ, nadat de 24-jarige middenvelder zich misdroeg op de afsluitende training. "Je denkt: hij heeft het door, want hij speelt geweldig en zelfs het Nederlands elftal was een optie. Maar hij is een recidivist", zegt De Boer bij ESPN over Bazoer. "Als het ook maar éven niet naar zijn zin gaat, ontploft hij meteen. Dat is jammer."

'Doodzonde', vindt Perez. "Dit zal ook een reden zijn voor betere clubs om te zeggen: nee, we doen het maar niet", aldus de Deense analist. "Het is heel spijtig, want elke keer krijg je te horen: we hebben ervan geleerd, we zijn volwassen geworden, we kunnen het allemaal aan... Ik moet zeggen: ook toen het tegenzat bij Vitesse, bleef Bazoer goed bezig. Dan valt dit rauw op je dak."

Maandag sluit Bazoer weer aan op het trainingsveld. Hij toonde direct na het incident berouw. Letsch was naar verluidt van plan om hem 'gewoon' op te stellen tegen AZ. De spelersraad van Vitesse ging daar echter voor liggen, zo was zondagavond te horen bij Studio Voetbal.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws