Noa Lang drukt meteen z'n stempel na lange afwezigheid: 'Ik ben goed ziek geweest'

8 maart om 14:20

Noa Lang was zondag weer belangrijk voor Club Brugge en pikte tegen Zulte Waregem een doelpuntje mee. De aanvaller geeft aan blij te zijn met zijn terugkeer. Lang ontbrak enkele wedstrijden vanwege het coronavirus.

Lang fabriceerde de allesbeslissende 3-0 voor Club Brugge. "Ik ben niet alleen blij met mijn doelpunt van daarstraks, maar eveneens dolblij dat ik weer kan en mag voetballen", zegt hij op de clubsite van Club Brugge. "Die twee weken quarantaine waren echt een verschrikking voor mij, want ik ben echt wel enkele dagen serieus ziek geweest."

"Ik mocht pas na anderhalve week weer stilaan wat oefeningetjes beginnen maken, maar viel dat even tegen zeg. Ook nu voel ik dat ik nog verre van 100 procent genezen ben, want na de rust had ik het bij momenten toch vrij zwaar. Nu de volgende dagen weer goed recupereren en hopen dat het op Charleroi en op Gent alweer een stukje beter gaat zodat we tegen dan weer op volle oorlogssterkte zijn zoals dat heet."

Club Brugge kan de landstitel in België bijna ruiken. De voorsprong op nummer twee Royal Antwerp FC bedraagt vijftien punten en Club Brugge heeft ook nog twee wedstrijden tegoed.