Jans opgetogen door FC Twente-transfer: "Daar zijn we hártstikke blij mee"

9 maart om 12:58

FC Twente-trainer Ron Jans is opgetogen door de komst van Lars Unnerstall. De Duitse doelman komt na dit seizoen over van PSV en heeft voor vier jaar getekend in Enschede.

Unnerstall is aangetrokken als de opvolger van Joël Drommel, die in de concrete belangstelling staat van PSV en ook wordt gelinkt aan Ajax. Het vertrek van Drommel is nog niet zeker, maar Twente speelde er al wel op in met het vastleggen van Unnerstall.

"Ik vind het onbegrijpelijk dat we dat doen", grapt Jans in gesprek met 1Twente Enschede. Op serieuzere toon: "Als je naar de toekomst werkt, is timing soms ontzettend belangrijk. We weten dat Joël voor de volgende stap gaat. Ik denk dat het ook een goed moment is, want hij doet het fantastisch. Dan wil je een goede keeper terug."

Twente kwam uit bij Unnerstall, die uit zijn contract liep bij PSV. Jans: "We hadden een aantal kandidaten en zijn met Unnerstall in gesprek gegaan. Dat is heel snel gegaan. Daar zijn we hártstikke blij mee. Hij heeft voor vier jaar getekend, dus het is hartstikke mooi dat we die positie al hebben ingevuld."