Breaking news

Feyenoord komt met bevestiging: Pratto loopt breuk op, operatie zondagavond

Bazoer is in genade aangenomen bij Vitesse en heeft de trainingen hervat

Bazoer is in genade aangenomen bij Vitesse en heeft de trainingen hervat

Gepubliceerd: woensdag 10 maart 2021 om 12:53wo 10-03-2021 om 12:53

Riechedly Bazoer is in genade aangenomen bij Vitesse. De verdediger annex middenvelder werd door trainer Thomas Letsch geschorst voor de competitiewedstrijd tegen AZ van afgelopen weekend (2-1) na een akkefietje op de training.

Woensdag heeft Bazoer weer meegetraind, zo is te zien op de officiële kanalen van Vitesse. Samen met zijn ploeggenoten bereidt hij zich voor op de uitwedstrijd tegen FC Utrecht, die aanstaande zondagmiddag gespeeld zal worden.

Wat er voorviel op de training van vorige week is niet helemaal duidelijk geworden, maar volgens diverse media kwam de technicus in aanvaring met ploeggenoten Daan Huisman en Remko Pasveer. De spelersraad liet daarop aan trainer Letsch weten dat zij Bazoer liever niet zagen spelen tegen AZ en daar ging de Duitse oefenmeester in mee.

Bazoer is dit seizoen één van de uitblinkers aan Arnhemse zijde. Hij scoorde vier keer in 22 wedstrijden en blonk uit als spelmaker in de verdediging. Samen met Oussama Tannane nam hij Vitesse diverse keren bij de hand.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws