Jansen baalt als een stekker van Hamstra-vertrek: 'Ik geef alleen mijn mening'

Jansen baalt als een stekker van Hamstra-vertrek: 'Ik geef alleen mijn mening'

Gepubliceerd: vrijdag 12 maart 2021 om 22:29vr 12-03-2021 om 22:29

SC Heerenveen-trainer Johnny Jansen baalt van het vertrek van technisch manager Gerry Hamstra. De trainer houdt zijn aandacht bij het eerste elftal, maar hoopt dat er snel een vervanger aangesteld wordt.

"We zaten in rustig vaarwater. Nu wordt het weer onrustig", begint Jansen in aanloop naar de wedstrijd tegen Willem II in gesprek met de Leeuwarder Courant. "Kennelijk was er iets tussen Cees Roozemond en Gerry waar ze niet uitkwamen. Dat vind ik gewoon heel jammer. Zeker in deze fase, nu we richting het einde van de competitie gaan en vooruit moeten kijken naar volgend seizoen."

Jansen doelt daarmee op 1 april, de dag waarop clubs formeel aan spelers en stafleden met een aflopend contract duidelijkheid moeten geven. Heerenveen gaat een werkgroep formeren die de taken van Hamstra tijdelijk over gaat nemen. "Mijn rol verandert niet", vervolgt Jansen. "Ik ga ook geen slechtnieuws-gesprekken voeren. Ik ga niet over contracten van spelers. Dat doe ik nu ook niet. Ik geef alleen mijn mening. Er moet een nieuwe technisch manager komen. Ik hoop dat dit zo snel mogelijk gebeurt."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws