Schmidt krijgt na PSV - Feyenoord vragen over Nijhuis en titelkansen

Schmidt krijgt na PSV - Feyenoord vragen over Nijhuis en titelkansen

14-03-2021 17:20
69

Wat vond Roger Schmidt van scheidsrechter Bas Nijhuis bij PSV - Feyenoord? De PSV-trainer heeft er een mening over, maar houdt die voor zich.

Schmidt en Nijhuis hebben een verleden met elkaar en kregen zondag weer met elkaar te maken. "Ik wil niet over de scheidsrechter praten, dat mag jij doen. Jij hebt de wedstrijd ook gezien. Ik heb dit seizoen al genoeg gezegd over scheidsrechters", zegt Schmidt tegen ESPN. De verslaggever zegt dat Schmidt wel een mening heeft, maar die voor zich houdt. "Ja, precies", reageert de Duitser.

Wat Schmidt betreft had PSV de wedstrijd in Eindhoven moeten winnen. "Het was net een bokswedstrijd. We hebben harder ons best gedaan om te winnen dan Feyenoord, maar we moeten dit accepteren. Als je niet kunt winnen, zorg dan dat je niet verliest. We hadden de kansen om de wedstrijd te beslissen."

En wat betreft de titelkansen van PSV? Het verschil is negen punten als Ajax van PEC Zwolle wint. "We moeten ons focussen op de volgende wedstrijd, al wil niemand dat horen. Maar we moeten het toch doen. Je ziet het verschil op de ranglijst, dus het wordt lastig."