Van de Beek terug bij United, kleine kans op speeltijd door herstelde concurrent

Van de Beek terug bij United, kleine kans op speeltijd door herstelde concurrent

17-03-2021 14:15
11

Donny van de Beek is weer terug bij Manchester United. De 23-jarige middenvelder stond een aantal weken langs de kant met een spierblessure, maar behoort nu weer tot de selectie voor het Europa League-treffen met AC Milan. Slecht nieuws voor Van de Beek, is dat concurrent Paul Pogba ook weer fit is.

Een dikke maand geleden kwam Van de Beek voor het laatst in actie bij United, toen hij inviel op bezoek bij West Bromwich Albion. De spierblessure kwam toen op een extra zuur moment voor Van de Beek. De zeventienvoudig international leek aanvankelijk weer wat meer kans te krijgen op speeltijd bij United, doordat concurrent Pogba een hamstringblessure opliep. Niet veel later raakte Van de Beek zelf dus ook geblesseerd.

Wedden

Meer odds

Minder leuk nieuws voor Van de Beek is dat Pogba ook terug is van zijn blessure. De kans op speeltijd in het duel met Milan op donderdag lijkt dan ook klein voor de aanvallende middenvelder uit Nijkerkerveen. Dit seizoen moest Van de Beek namelijk regelmatig Fred, Scott McTominay, Bruno Fernandes en Paul Pogba al voor zich dulden op het middenveld.