Danilo niet blij met Twente-trainer Jans: 'Begreep het niet, ik was boos'

Danilo niet blij met Twente-trainer Jans: 'Begreep het niet, ik was boos'

Gepubliceerd: vrijdag 19 maart 2021 om 23:17vr 19-03-2021 om 23:17

Danilo begreep de beslissing van FC Twente-trainer Ron Jans om hem op de bank te zetten tegen sc Heerenveen niet. De Braziliaan geeft na de wedstrijd aan dat hij er een gesprek over heeft gehad met de coach, maar eens met de beslissing was hij het niet.

Zijn plek op de bank zorgde voor wat onvrede bij Danilo. "Ik was ook verbaasd. De coach vertelde het me, ik weet niet wat ik ervan moet zeggen", begint hij in gesprek met ESPN. "Natuurlijk was ik boos, je wil spelen en jezelf laten zien. Als de trainer me dan op de bank zet, dan word ik boos."

Jans probeerde zijn beslissing voor de wedstrijd uit te leggen aan Danilo, maar dat hielp niet veel. "Ik begreep het eerlijk gezegd niet", vervolgt de spits. "We hebben erover gepraat. Ik denk dat ik elke dag hard werk. Ik probeer meer dan duizend procent te geven. Dat is mijn mening. Het is misschien niet mijn beste periode, omdat ik niet veel scoor. Ik kan er niets aan doen, hij is de coach. De volgende keer ga ik het laten zien."

Op de vraag of zijn mindere vorm in de tweede seizoenshelft te maken heeft met de transfer van Sébastien Haller naar Ajax geeft Danilo een duidelijk antwoord. "Nee, eigenlijk niet. Eerst dacht ik daar wel over na, maar daarna ging de blik weer op Twente."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws