Tegenvallend Vitesse komt thuis niet verder dan gelijkspel tegen Willem ll

21-03-2021 16:22
35

Vitesse en Willem ll hebben elkaar in een saaie wedstrijd op 0-0 gehouden. De Arnhemmers mogen het puntenverlies zichzelf aanrekenen, voor Willem ll zal het punt eveneens voelen als een nederlaag.

Het duel in Arnhem gaat niet de geschiedenisboeken in als spectaculair. Na een leuk begin zakten beide ploegen weg en stonden alleen de felle duels centraal. Kansen werden nauwelijks gecreërd. Dat Vitesse-trainer Thomas Letsch in de rust aanvallend wisselde, was dan ook een logisch gevolg. Echter lukte er maar weinig bij Vitesse, hoe graag de Arnhemmers ook wilden.

Maar dat gold ook voor Willem ll. Ché Nunnely kreeg na een uur spelen de kans om zijn ploeg geheel tegen de verhouding in op voorsprong te zetten. En tien minuten later miste Leeroy Owusu de grootste kans van de wedstrijd. Hij omspeelde Remko Pasveer, maar schoot in het zijnet.

De tegenvallende Oussama Tannane en Sondre Tronstad werden gewisseld voor Patrick Vroegh en Million Manhoef. Zij moesten een overwinning forceren voor Vitesse, maar slaagden daar niet in.

Vitesse weigert de vierde plaats steviger in handen te nemen. Willem ll kruipt iets dichter tegen nummer veertien RKC Waalwijk aan.