'Pasveer laat aanbod Gerbrands links liggen en gaat nieuw contract tekenen'

'Pasveer laat aanbod Gerbrands links liggen en gaat nieuw contract tekenen'

23-03-2021 09:43
32

Remko Pasveer staat op het punt om een nieuw contract te tekenen bij Vitesse. De 37-jarige doelman is het met de Arnhemmers eens over een nieuwe overeenkomst voor één seizoen, meldt Voetbal International.

Pasveer miste nog geen duel dit seizoen. De routinier stuurt na Ajax zelfs de minst gepasseerde defensie van de Eredivisie aan. In gesprek met de Gelderlander gaf hij al aan dat alleen een club uit het Midden-Oosten hem nog op andere gedachten had kunnen brengen, maar hij plakt er dus nog een jaar aan vast bij Vitesse. De Arnhemmers namen hem in 2017 over van PSV.

Pasveer stelt dat hij het goed naar zijn zin heeft bij de huidige nummer vier van de Eredivisie. "Ik zit lekker in mijn vel en je kunt zeggen wat je wilt, maar zelfs Messi heeft mij nooit gepasseerd." Zijn contractverlenging betekent dat hij een aanbod van PSV-directeur Toon Gerbrands nog even links laat liggen. Gerbrands ziet een toekomstig trainer in de sluitpost en nodigde hem al uit om in Eindhoven te komen werken, aldus VI.