'AC Milan informeert bij Raiola naar Malen, PSV bepaalt vraagprijs'

'AC Milan informeert bij Raiola naar Malen, PSV bepaalt vraagprijs'

25-03-2021 08:16
156

AC Milan heeft zijn interesse in Donyell Malen kenbaar gemaakt bij Mino Raiola. Dat meldt La Gazzetta dello Sport. Volgens de toonaangevende roze sportkrant zit PSV hoog in de boom voor de 22-jarige Oranje-international.

De Eindhovenaren zouden een prijskaartje van dertig miljoen euro hebben geplakt op Malen, die zich al enkele jaren in de belangstelling van AC Milan weet. De Rossoneri willen verjongen en richten de pijlen in eerste instantie op jonge, sterke en getalenteerde aanvallers. Naast Malen is ook Benfica-spits Darwin Núñez in beeld in San Siro.

Volgens La Gazzetta dello Sport heeft Milan tijdens de laatste ontmoetingen met Raiola geïnformeerd naar Malen. De PSV-spits staat echter ook in de belangstelling van Liverpool, Juventus en Borussia Dortmund. Raiola zou hem bij de Bundesliga-topclub kunnen aanbieden, mocht hij Erling Haaland naar een andere Europese grootmacht brengen.

Malen speelt sinds 2017 voor PSV, dat hem destijds oppikte bij Arsenal. Hij was dit seizoen goed voor vijftien goals en zes assists in de Eredivisie. In de Europa League scoorde hij vijf keer. Zijn verbintenis in het Philips Stadion loopt pas in 2024 af.