'Interesse voor Pratto: terugkeer na negen jaar lonkt na Feyenoord-vertrek'

'Interesse voor Pratto: terugkeer na negen jaar lonkt na Feyenoord-vertrek'

Gepubliceerd: vrijdag 26 maart 2021 om 08:41vr 26-03-2021 om 08:41

Lucas Pratto kan zich mogelijk opmaken voor een verhuizing naar Chili na dit seizoen. Volgens RedGol wil Universidad Católica de Feyenoord-spits verleiden tot een terugkeer.

Pratto speelde eerder tussen 2010 en 2012 voor de Chileense club en scoorde destijds tien keer in 35 duels. Via Vélez Sarsfield, Atlético Mineiro, São Paulo en River Plate belandde de Argentijn afgelopen winter in Nederland, maar zijn verblijf bij Feyenoord is bepaald geen succes. Pratto kwam in de Eredivisie vijf keer in actie en scoorde niet. Sinds januari is hij niet meer in acctie gekomen.

De spits zal na dit seizoen terugkeren naar River Plate, waar hij nog een contract voor één seizoen heeft. Of hij ook daadwerkelijk weer gaat spelen voor de Argentijnse club, is twijfelachtig. Volgens RedGol is het ook een optie dat hij zijn contract laat ontbinden om elders zijn geluk te zoeken. Universidad Católica hoopt van die situatie te profiteren. Wel moet Pratto flink inleveren om die transfer in salaris mogelijk te maken.

De Argentijn flirtte eerder al met een terugkeer naar Chili. "Als ik ooit naar Chili terugga, dan ga ik naar Católica. Ik ben die club altijd blijven volgen, en ik weet dat het de laatste jaren steeds om de prijzen meespeelt", aldus Pratto een paar jaar geleden.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws