Snoei geeft uitsluitsel over Seuntjens richting NAC-uit: 'Geen seconde getwijfeld'

Snoei geeft uitsluitsel over Seuntjens richting NAC-uit: 'Geen seconde getwijfeld'

Gepubliceerd: vrijdag 26 maart 2021 om 14:56vr 26-03-2021 om 14:56

Hij is een van de meest besproken spelers van De Graafschap in aanloop naar de topper tegen NAC Breda van aanstaande zondag: Ralf Seuntjens. De spits is nu nog actief in het shirt van De Superboeren, maar vertrekt na dit seizoen naar het Rat Verlegh Stadion. Een actie die bij veel De Graafschap-fans in verkeerde aarde viel.

De harde kern van de club uit Doetinchem ziet Seuntjens liever niet meer terug in de basisopstelling dit seizoen, maar trainer Mike Snoei trekt zich daar niets van aan. De oefenmeester geeft aan dat The Seun of God zondag 'gewoon' op een basisplaats kan rekenen. "Of ik heb getwijfeld? Nee, geen seconde", wordt Snoei geciteerd door De Gelderlander. "Dat zou alleen anders zijn geworden bij een blessure of als Ralf zelf had aangegeven liever niet te spelen. Maar dat is niet het geval."

Seuntjens is in aanloop naar de topper tegen NAC niet beschikbaar voor de media. Hij werd door de supporters van De Graafschap uitgemaakt voor verrader, nadat bekend werd dat hij na dit seizoen overstapt naar zijn jeugdliefde. Seuntjens komt zelf uit Breda. "Er ligt veel druk op zijn schouders", vervolgt Snoei. "Maar ik heb er alle vertrouwen in dat Ralf gewoon z'n ding gaat doen. Hij wil niets liever dan deze wedstrijd winnen. Dat heeft Ralf deze week nog maar eens uitgesproken naar de spelersgroep."

De Graafschap, op dit moment tweede in de Keuken Kampioen Divisie, doet bij een overwinning op NAC goede zaken in de strijd om promotie. De ploeg van Snoei staat vijf punten voor op de tegenstander uit Breda en dat worden er bij een overwinning acht. "Als we winnen, is NAC normaal gesproken weg", sluit Snoei af.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws