Engelse geruchten: Danjuma maakt indruk en kan stap naar de Premier League maken

Engelse geruchten: Danjuma maakt indruk en kan stap naar de Premier League maken

Gepubliceerd: vrijdag 26 maart 2021 om 15:53vr 26-03-2021 om 15:53

Arnaut Danjuma Groeneveld wordt volgens Engelse tabloidkranten gevolgd door diverse clubs uit de Premier League. De vleugelaanvaller, die bij Bournemouth één van de betere spelers in het Chamionship is, kan na dit seizoen een mooie transfer gaan maken.

Dit seizoen maakte Danjuma al tien doelpunten voor Bournemouth en dat heeft de interesse gewekt van Southampton en West Ham United. De twee clubs uit de Engelse Premier League zijn volgens The Sun onder de indruk en blijven de verrichtingen van de aanvaller volgen. Vorig seizoen speelde Danjuma zelf nog in de Premier League, maar degradeerde hij met The Cherries.

De 24-jarige vleugelspeler, die geboren werd in Lagos, speelde voor zijn verblijf aan de Engelse zuidkust bij Club Brugge. De Belgisch kampioen haalde hem in de zomer van 2018 op bij NEC, waar hij elf competitiedoelpunten had gemaakt in de Keuken Kampioen Divisie, en betaalde de Nijmegenaren ongeveer een miljoen euro. 

De vleugelaanvaller werd niet opgeroepen voor Oranje, terwijl hij in 2018 nog twee interlands voor ons land speelde. Danjuma kan echter ook nog voor Nigeria spelen en naar verluidt doen de Super Eagles hun best om hem over te halen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws