Woede aan adres Van Boekel en Kamphuis: 'Durft niet in te grijpen, ongelooflijk'

Woede aan adres Van Boekel en Kamphuis: 'Durft niet in te grijpen, ongelooflijk'

04-04-2021 07:53
74

Joël Drommel haalt na de met 1-2 verloren wedstrijd tegen Vitesse hard uit in de richting van scheidsrechter Pol van Boekel. Die gaf in de blessuretijd een zeer discutabele strafschop na een duel tussen Maximilian Wittek en Jesse Bosch.

Drommel stelt dat Twente de wedstrijd verloren heeft door Van Boekel en VAR Jochem Kamphuis. "Het is geen penalty. Ik heb hem net gezien, iedereen heeft hem gezien en het is gewoon geen penalty. Dus je verliest door de scheidsrechter. Door hem laat je hier punten liggen", vertelt de Twente-goalie in gesprek met RTV Oost. "Kijkt er nog een VAR mee en die durft niet in te grijpen, ongelooflijk."

"Hij (Maximilian Wittek, red.) laat zich zelfs eerst vallen en Jesse (Bosch, red.) zet zijn been ertussen, maar hij viel al. Hij viel eigenlijk over Jesse heen", legt Drommel de situatie uit. "Het is heel pijnlijk. Vitesse was wel de betere ploeg vandaag, daar moeten we ook eerlijk in zijn. Maar dan wil je voor een gelijkspel gaan en dan heb je het gewoon prima gedaan vanavond. Alleen nu komt 'ie heel hard binnen."

Door de nederlaag dreigt Twente de achtste plaats kwijt te raken aan concurrent Heracles Almelo, dat één punt achterstand heeft op de buurman uit Enschede. De Almeloërs komen zondagmiddag in actie tegen PSV.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie