Breaking news

LIVE: Feyenoord al vroeg op achterstand na eigen goal Fer

Schmidt reageert kort op Ihattaren-uitspraken: 'Het is me niet opgevallen'

Schmidt reageert kort op Ihattaren-uitspraken: 'Het is me niet opgevallen'

Gepubliceerd: zondag 4 april 2021 om 18:13zo 04-04-2021 om 18:13

Laatste update: zondag 4 april 2021 om 18:26zo 04-04-2021 om 18:26

Roger Schmidt wil na de met 3-0 gewonnen wedstrijd tegen Heracles Almelo niet te diep ingaan op de uitspraken van Mohamed Ihattaren na zijn doelpunt. De middenvelder maakte de laatste treffer en schreeuwde in de camera 'niemand die mij kapot krijgt'.

"Het is me niet opgevallen op de bank. Maar ik ben blij dat hij zo'n goed doelpunt maakt, hopelijk is het goed voor zijn zelfvertrouwen", vertelt Schmidt na afloop in gesprek met ESPN. Ihattaren begon op de bank tegen Heracles en gooide de wedstrijd vlak voor tijd definitief in het slot. Dat hoeft niet te betekenen dat hij de volgende wedstrijd in de basis start, zo geeft Schmidt aan.

"We hebben een goed elftal. Hij moet beter zijn dan Mario Götze, Cody Gakpo, Donyell Malen, Eran Zahavi... Die spelen op dit moment op zijn positie. Dat maakt voor mij niet uit. Ik kijk naar de prestaties en dan maak ik beslissingen", vervolgt de trainer, die tijdens de interlandperiode heeft kunnen werken met Ihattaren. "Ik heb aandacht geschonken aan al mijn spelers. De spelers die hier waren tijdens de interlandbreak hebben goed getraind. We hebben de tijd ook gebruikt om hard te werken, voor spelers als Mo en een aantal anderen is dat belangrijk."

Door de overwinning blijft PSV de tweede plaats in de Eredivisie in handen houden. AZ heeft evenveel punten, maar een minder doelsaldo dan de concurrent uit Eindhoven.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws