Driessen: 'Ihattaren bedoelt Schmidt, PSV, De Boer, Jong Oranje, de KNVB...'

Driessen: 'Ihattaren bedoelt Schmidt, PSV, De Boer, Jong Oranje, de KNVB...'

Gepubliceerd: zondag 4 april 2021 om 21:53zo 04-04-2021 om 21:53

Laatste update: zondag 4 april 2021 om 22:04zo 04-04-2021 om 22:04

Valentijn Driessen heeft gereageerd op de veelbesproken uitbarsting van Mohamed Ihattaren tijdens PSV-Heracles Almelo. De chef voetbal van De Telegraaf heeft wel een vermoeden op wie de negentienjarige Utrechter zijn pijlen richtte.

"Niemand die mij kapot krijgt", schreeuwde Ihattaren na zijn doelpunt in de negentigste minuut. De linkspoot vervult na de komst van trainer Roger Schmidt een bijrol, werd al eens buiten de selectie gehouden voor de topper tegen Ajax en werd onlangs niet geselecteerd voor het jeugd-EK met Jong Oranje.

Dat Ihattaren losging na zijn doelpunt, was volgens Driessen dan ook geen toeval. "Dan maakt hij zó'n goal, dan kan ik me voorstellen dat er een enorme ontlading is van alle frustratie van de laatste tijd. Dan zegt iemand: ja, wie bedoelt hij nou met 'niemand'? Nou, ik weet wel wie hij bedoelt: hij bedoelt Roger Schmidt, hij bedoelt PSV, hij bedoelt Erwin van de Looi van Jong Oranje, hij bedoelt Jong Oranje, hij bedoelt Frank de Boer, hij bedoelt het grote Oranje, hij bedoelt de KNVB...", somt hij op. "Dat zijn allemaal mensen die hem eigenlijk de helpende hand toe moeten steken, maar hem in feite laten vallen. Zo voelt hij dat."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws