Promes draagt opvallend shirt na spraakmakende documentaire

Promes draagt opvallend shirt na spraakmakende documentaire

Gepubliceerd: maandag 5 april 2021 om 16:56ma 05-04-2021 om 16:56

Laatste update: maandag 5 april 2021 om 17:31ma 05-04-2021 om 17:31

Quincy Promes heeft zijn ongenoegen geuit over een documentaire van Match TV over hem. Het Russische medium had in de uitzending van twee weken geleden vooral aandacht voor de randzaken rondom de oud-Ajacied.

Spartak Moskou schaarde zich al vierkant achter Promes, maar de aanvaller besloot zelf ook nog een statement te willen maken. Hij verscheen zondag in de rust van het duel met Rostov (2-3 winst) in een speciaal shirt voor de camera. 'You play with facts, I play football', viel er op het shirt te lezen. "Ik denk dat iedereen genoeg over mij heeft gezegd. Het is gewoon een shirt", liet Promes desgevraagd weten.

Anton Fetisov, de perschef van Spartak, gaf na afloop meer uitleg. "Quincy en ik hebben het erover gehad, hij vroeg me naar onze video op Twitter. We hebben het uitgelegd, waarop hij zei: 'Cool, laten we iets bedenken'. We zijn hiermee gekomen", zei hij tegen Sports.ru. Promes was tegen Rostov goed voor een assist. In totaal staat de teller nu op twee goals en drie assists in vijf duels voor de Russische topclub.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws