Complimenten voor Haller na Heerenveen - Ajax: 'Vond zijn interview geweldig'

Complimenten voor Haller na Heerenveen - Ajax: 'Vond zijn interview geweldig'

Gepubliceerd: maandag 5 april 2021 om 22:03ma 05-04-2021 om 22:03

Het ontbreekt Sébastien Haller aan basistechniek, vindt ESPN-analist Kenneth Perez. De Franse spits ligt al weken onder een vergrootglas vanwege mindere prestaties. Ook tegen sc Heerenveen liet Haller zich niet van zijn beste kant zien.

Het oogt allemaal wat houterig bij de Ajax-spits, die wel uitstekende cijfers kan overleggen. "Het schort hem aan basistechniek. Maar ook met een beperkte techniek kun je veel goals maken", zegt Perez bij Voetbalpraat op ESPN. "Je gaat op een ander niveau spelen en wordt met een andere bril bekeken. Daar sta je er als spits  voornamelijk voor. Zijn motoriek is wel een beetje lomp."

Perez is wel lovend over de instelling van Haller. Na afloop van het duel met Heerenveen kreeg hij vragen over de Europa League, waar Ajax hem voor vergeten is in te schrijven. Analisten dachten een bepaalde teleurstelling bij Haller te zien, al wil de Fransman daar niets van weten. "Ik vond zijn interview geweldig", zegt Perez.

"We horen het nu van de hoofdrolspeler", vervolgt hij. "Ik denk dat hij erg zelfkritisch is, al is dat niet altijd een voordeel. Maar hij zal altijd de voorkeur krijgen bij Ajax, want hij is een vrij dure speler (22,5 miljoen, red.)."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws