Timber: 'Ken hem nog van toen ik jong was, toen speelde hij bij Manchester City'

Timber: 'Ken hem nog van toen ik jong was, toen speelde hij bij Manchester City'

Gepubliceerd: woensdag 7 april 2021 om 13:28wo 07-04-2021 om 13:28

Laatste update: woensdag 7 april 2021 om 13:37wo 07-04-2021 om 13:37

Jurriën Timber is weer helemaal fit en start donderdagavond naar alle waarschijnlijkheid in de basis bij Ajax in de Europa League-clash met AS Roma. Trainer Erik ten Hag wil niet uitspreken of het om corona ging bij Timber, al lijkt dat zo goed als zeker. De verdediger kijkt uit naar de duels met Edin Dzeko.

De Telegraaf-journalist Mike Verweij voelde Timber en Ten Hag aan de tand over bepaalde 'coronagevallen' bij de Amsterdamse club. Het gerucht ging dat Timber een tijd uitgeschakeld was met een coronabesmetting, al willen de club en de speler dat niet bevestigen. 

"Als ze dat zelf aan willen geven, mogen ze dat doen", doelt Ten Hag op de spelers die besmet raken. "Wij zullen dat niet aangeven. Ik weet niet of Jurriën corona heeft gehad, dat zijn jullie conclusies. Ik weet niet of jullie in de medische dossiers mogen kijken van de spelers. Je bent vol vertrouwen, maar ik weet het niet Mike", vertelt de Ajax-trainer op de persconferentie. 

Timber wil het zelf ook niet bevestigen. Hij kijkt uit naar zijn duels met Roma-spits Edin Dzeko. "Het is niet anders dan bij andere spitsen, maar het is wel leuk. Niet per se spannend, maar leuk. Ik ken hem nog van toen ik jong was, toen speelde hij bij Manchester City. Nu mag ik tegen hem spelen, dat is wel bijzonder. Om tegen zo'n ervaren spits te spelen", sluit Timber af.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws