Roma maakt selectie voor duel met Ajax bekend: drie grote namen ontbreken

Roma maakt selectie voor duel met Ajax bekend: drie grote namen ontbreken

07-04-2021 14:08 Laatste update: 15:34
36

AS Roma heeft de selectie voor de Europa League-clash met Ajax bekend gemaakt. Chris Smalling, Henrikh Mkhitaryan en Rick Karsdorp zijn de grootste namen die niet aanwezig zullen zijn zijn Amsterdam. Smalling en Mkhitaryan zijn niet fit genoeg om te spelen, Karsdorp is geschorst.

Er werd de afgelopen dagen het nodige gespeculeerd over de beschikbaarheid van Smalling en vooral Mkhitaryan, maar woensdagmiddag wordt duidelijk dat beide spelers verstek moeten laten gaan. 

Ajax-trainer Erik ten Hag gaf op de persconferentie woensdag al aan Roma sowieso niet te onderschatten. "Ik heb even naar de selectie gekeken, die hebben 25 topspelers. Die hebben zoveel keuzemogelijkheden... Er staat morgen altijd een goed team op het veld", aldus Ten Hag.

De wedstrijd tussen Ajax en AS Roma start donderdagavond om 21.00 uur in de Johan Cruijff Arena. Bij Ajax ontbreken Andre Onana, Noussair Mazraoui, Daley Blind en Sébastien Haller. Achter de namen van Maarten Stekelenburg, Perr Schuurs en Sean Klaiber staat nog een vraagteken.