Huntelaar heeft nog niet besloten: 'Uitspraken bij Ajax gedaan, je weet het niet'

Huntelaar heeft nog niet besloten: 'Uitspraken bij Ajax gedaan, je weet het niet'

Gepubliceerd: woensdag 7 april 2021 om 14:28wo 07-04-2021 om 14:28

Laatste update: woensdag 7 april 2021 om 14:28wo 07-04-2021 om 14:28

Klaas-Jan Huntelaar sluit niet uit dat hij er nog een seizoen aan vast gaat plakken bij Schalke 04. In een korte reactie aan het adres van Kicker geeft hij aan dat hij nog geen beslissing heeft genomen.

Huntelaar kende een valse start bij Schalke 04 door een aantal blessures, maar afgelopen weekend maakte The Hunter een uitstekende indruk tegen Bayer Leverkusen (2-1 verlies). Huntelaar maakte op knappe wijze de 2-1. De spits wil na de training van woensdag nog geen uitsluitsel geven over de situatie na dit seizoen.

"De uitspraken over het einde van mijn carrière heb ik bij Ajax gedaan, in mijn hoofd zit ik bij de actuele situatie", geeft Huntelaar aan, om daar vervolgens aan toe te voegen: "Je weet het natuurlijk niet."

Huntelaar snapt dat de kansen op lijfsbehoud voor Schalke niet al te groot meer zijn, maar de Nederlander geeft niet op. "De wedstrijd in Leverkusen heeft aangetoond dat we de aanval moeten zoeken. Dan moet je risico nemen. We moeten de energie in iets positiefs omzetten", sluit Huntelaar af.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws