Breaking news

Koeman wint eerste prijs met Barcelona dankzij excellerende Frenkie de Jong

L'Équipe onthult 'blijk van respect' Koeman: foto Mbappé in Barça-kleedkamer

L'Équipe onthult 'blijk van respect' Koeman: foto Mbappé in Barça-kleedkamer

Gepubliceerd: woensdag 7 april 2021 om 15:08wo 07-04-2021 om 15:08

Ronald Koeman wist wel op wie zijn spelers moesten letten tijdens het Champions League-duel met Paris Saint-Germain. De trainer van FC Barcelona hing een foto van PSG-vedette Kylian Mbappé op in de kleedkamer, heeft L'Équipe onthuld.

Barcelona werd op 16 februari afgeschminkt tijdens de heenwedstrijd in het eigen Camp Nou: PSG won met 1-4, mede dankzij drie treffers van Mbappé. Koeman besloot zich dan ook grondig voor te bereiden op de return in Frankrijk: hij 'versierde' de kleedkamer met een afbeelding van de PSG-topschutter, om zijn spelers te waarschuwen. 'Het is een teken aan de wand, maar het moet vooral gezien worden als een blijk van respect', schrijft L'Équipe over die actie.

Mbappé kwam tijdens de returnwedstrijd één keer tot scoren, vanaf de penaltystip welteverstaan. Lionel Messi miste vanaf elf meter, maar zorgde ook voor de 1-1 eindstand, waarna het Champions League-avontuur van de Catalanen erop zat. PSG speelt woensdagavond tegen Bayern München en mag proberen revanche te nemen voor de verloren Champions League-finale van vorig seizoen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws