PSG-directeur over Mbappé, Neymar en Donnarumma-interesse: 'Navas is geweldig'

PSG-directeur over Mbappé, Neymar en Donnarumma-interesse: 'Navas is geweldig'

Gepubliceerd: donderdag 8 april 2021 om 08:09do 08-04-2021 om 08:09

Laatste update: donderdag 8 april 2021 om 08:28do 08-04-2021 om 08:28

Paris Saint-Germain heeft zich een uitstekende uitgangspositie verschaft in de Champions League. Op bezoek bij Bayern München werd er met 2-3 gewonnen. Het zorgt ervoor dat de geruchten rond sterspelers Kylian Mbappé en Neymar toenemen, maar PSG-directeur Leonardo verwacht dat beide spelers in Parijs blijven.

De Franse grootmacht is van plan om Neymar en Mbappé nieuwe, opgewaardeerde contracten aan te bieden. "We krijgen binnenkort duidelijkheid over de situatie over de contracten van Mbappé en Neymar", begint Leonardo na het duel met Bayern in gesprek met Sky Sport Italia. "Als we naar hun contracten kijken, denk ik dat we tevreden kunnen zijn."

In het geruchtencircuit wordt Paris Saint-Germain gelinkt aan AC Milan-keeper Gianluigi Donnarumma, die de huidige sluitpost Keylor Navas zou moeten vervangen. Leonardo ontkent dit echter ten stelligste. "Donnarumma? Ik praat nu niet over transfers. Keylor Navas is geweldig."

Bayern München weet dat het volgende week flink aan de bak moet wanneer het op bezoek gaat in Parijs. De ploeg van trainer Hansi Flick moet ten minste twee keer scoren in het Parc des Princes.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws