Vertrek van icoon Ramos bij Real komt steeds dichterbij: 'Take it or leave it'

Vertrek van icoon Ramos bij Real komt steeds dichterbij: 'Take it or leave it'

Gepubliceerd: donderdag 8 april 2021 om 15:26do 08-04-2021 om 15:26

Laatste update: donderdag 8 april 2021 om 17:06do 08-04-2021 om 17:06

Voor Sergio Ramos breken spannende weken aan. De 35-jarige Spanjaard zit in de laatste maanden van zijn contract bij Real Madrid en heeft nog altijd geen zekerheid over volgend seizoen. Nu Ramos geblesseerd is en zijn vervangers een sterke indruk maken, zou het zomaar kunnen dat de verdediger na dit seizoen vertrekt bij De Koninklijke.

Ramos heeft onlangs nog een aanbod van Real afgeslagen, omdat hij het niet eens was over de duur van het contract. De Spanjaard wil een contract voor twee seizoenen afdwingen, terwijl de Madrileense club hem een verbintenis voor slechts één jaar wil aanbieden.

Normaal gesproken was de naderende deadline, waarop Ramos' contract afloopt, de beste vriend van de verdediger geweest, ware het niet dat zijn vervangers Éder Militão en Nacho de laatste weken erg sterk spelen. En dus heeft Real Madrid een 'take it or leave it'-houding aangenomen, weet Marca.

Met Raphaël Varane, Nacho, Militao en de mogelijke komst van David Alaba lijkt Real Madrid goed voorbereid op het eventuele vertrek van de huidige aanvoerder. En dus zullen de komende weken moeten uitwijzen of Ramos het aanbod van de Madrilenen alsnog accepteert óf dat hij na zestien (!) jaar zijn heil ergens anders zoekt.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws