Ook Spaanse pers ontdekt 'sensación' Koopmeiners: 'Gemaakt voor het allerhoogste'

Ook Spaanse pers ontdekt 'sensación' Koopmeiners: 'Gemaakt voor het allerhoogste'

Gepubliceerd: donderdag 8 april 2021 om 15:41do 08-04-2021 om 15:41

Teun Koopmeiners heeft niet alleen de Italiaanse, maar ook de Spaanse kranten gehaald. AS pakt donderdag uit met een bericht over 'la sensación del AZ', die er goed opstaat in de Europese subtop.

Afgelopen weekend werd al duidelijk dat AS Roma hem op de korrel heeft, hoewel La Gazzetta dello Sport hem nog verwarde met zijn broer Peer. Een transfer naar de Primera División behoort volgens AS ook tot de mogelijkheden. Sevilla-meesterscout Monchi volgt zijn verrichtingen in de Eredivisie op de voet.

De concurrentie is hoe dan ook groot voor de Andalusiërs. AS weet ook dat AS Roma geïnteresseerd is in Koopmeiners, maar noemt bovendien de namen van Internazionale, Napoli én Liverpool, dat na dit seizoen waarschijnlijk afscheid moet nemen van landgenoot Georginio Wijnaldum.

'Koopmeiners heeft nog een contract tot 2023, maar een zomerse transfer is al bijna een feit. Hij is er meer dan klaar voor', schrijft de Spaanse krant. 'Hij heeft een briljant spelinzicht, zowel in aanvallend als verdedigend opzicht, en combineert dat met een heerlijke linkervoet, een gevoel voor timing en uitstekende spelhervattingen. Bovendien is hij fysiek gemaakt voor het allerhoogste niveau.'

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Is Koopmeiners al toe aan een topcompetitie?

(1501 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws