Tirade Janssen over 'arrogant ventje' Kooij: Deze jongen kan gewoon niet fluiten

Tirade Janssen over 'arrogant ventje' Kooij: "Deze jongen kan gewoon niet fluiten"

10-04-2021 23:16
67

Fortuna Sittard-verdediger Roel Janssen heeft geen goed woord over voor Joey Kooij. De arbiter had zaterdagavond de leiding over Fortuna Sittard-FC Emmen, maar is volgens Janssen totaal ongeschikt voor zijn vak.

De dertigjarige linkspoot kreeg kort na rust een rode kaart. Kooij gaf bovendien twee strafschoppen aan Emmen, dat met 1-3 won. "Er valt ook niet te praten met die man, heel arrogant ventje, dus daar kun je toch niets mee", foeterde Janssen na afloop in gesprek met ESPN. "Als je kijkt hoe hij de wedstrijden fluit..."

Janssen stak de hand in eigen boezem, maar wees ook nadrukkelijk naar Kooij. "Neemt niet weg dat dit een heel domme fout is van mij, hoor. Maar hij fluit echt voor iedere scheet, voor tackles die op de bal zijn en die hij te hard vindt. Het lijkt wel zaalvoetbal. Als je er dan wat van zegt, dan krijg je gelijk een boze blik en gaat hij dreigen om je een kaart te geven. Dat is Joey Kooij, hè", aldus de Fortuna-verdediger over de in zijn ogen 'autoritaire' leidsman. "Deze jongen kan gewoon niet fluiten. Het is gewoon verschrikkelijk. Ik heb meerdere wedstrijden van hem gezien, het is gewoon dramatisch."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie