'Iedereen is trots op hem, laten we hopen dat Ihattaren geen tweede Aissati wordt'

'Iedereen is trots op hem, laten we hopen dat Ihattaren geen tweede Aissati wordt'

Gepubliceerd: maandag 19 april 2021 om 10:30ma 19-04-2021 om 10:30

Laatste update: maandag 19 april 2021 om 10:31ma 19-04-2021 om 10:31

Ismaïl Aissati denkt dat rust momenteel het beste medicijn is voor PSV-talent Mohamed Ihattaren. De 32-jarige oud-speler van PSV is na buitenlandse avonturen terug in Nederland en gaat in een uitgebreid interview met de NOS kort in op de situatie van Ihattaren.

Aissati onderstreept dat Ihattaren momenteel in een lastige fase zit bij PSV. "Ik denk dat we hem vooral even met rust moeten laten. Het is een Marokkaanse jongen uit Utrecht. Iedereen is trots op hem, ik ook. Ik hoop dat hij gelukkig is en we aan het eind van zijn carrière kunnen zeggen dat het een topper was. Laten we hopen dat hij geen tweede Aissati wordt."

Aissati zelf werd in zijn Nederlandse jaren een glansrijke loopbaan bij een Europese topclub toegedicht, maar de voormalig speler van onder meer PSV, FC Twente, Vitesse, Ajax kwam niet verder dan clubs in Turkije en Rusland. "Soms waren aanbiedingen uit een ander land sportief gezien beter, maar was het geld minder. Dan koos ik voor het geld", blikt Aissati terug. "Daar sta ik nog steeds achter. Ik heb liever dat mijn familie het goed heeft dan ikzelf."

Of de middenvelder nog terugkeert in de voetballerij laat Aissati afhangen van de aanbieding. "Ik ga niet meer naar het Midden-Oosten, China of Amerika. Ik hoop op een Nederlandse club. Het moet wel een team zijn die wil voetballen. Ik ben geen speler die achter zijn man aan rent." Voorlopig blijft het voor Aissati bij fit blijven en voor zichzelf trainen. "We zullen zien", vertelt de middenvelder over zijn toekomst. "Mocht er niets komen, dan heb ik een mooie carrière gehad."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws