Van Praag haalt snoeihard uit: 'Ordinaire leugenaar, bedrieger en verrader'

Van Praag haalt snoeihard uit: 'Ordinaire leugenaar, bedrieger en verrader'

Gepubliceerd: maandag 19 april 2021 om 17:56ma 19-04-2021 om 17:56

Michael van Praag haalt hard uit naar Juventus-voorzitter Andrea Agnelli. Het Nederlandse lid van het uitvoerend comité van de UEFA voelt zich bedrogen door de Italiaanse preses, die mede aan de wieg staat van de eventuele Super League.

Het uitvoerend comité van de Europese voetbalbond stemde maandag in met de nieuwe Champions League-opzet vanaf 2024. Als voorzitter van de ECA was Agnelli nauw betrokken bij de plannen, maar tegelijkertijd werkte hij op de achtergrond aan de komst van de Super League.

Van Praag spuwt zijn gal via Twitter. 'Nou mijn laatste UEFA-bestuursvergadering was wel een bijzondere. Mijn medebestuurslid Agnelli, die er natuurlijk niet was, ontmaskert zichzelf als een ordinaire leugenaar, bedrieger en verrader. Deze derde break away-poging is los van de inhoud echt schandalig gegaan', schrijft de Nederlandse voetbalbestuurder.

UEFA-president Aleksander Ceferin maakte ook al korte metten met de Juventus-voorzitter. Hij is de grootste teleurstelling, de grootste leugenaar die ik ken", zei de Sloveen. "Ik heb nog nooit iemand gezien die zo vaak liegt en dat zo consequent doet als hij. Dat is echt niet te geloven. We wisten niet dat er slangen waren die zo dicht bij ons leefden, maar nu weten we dat wel."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws