Florentino Pérez: 'Ik hou van hem, maar hij keert niet terug naar Real Madrid'

Florentino Pérez: 'Ik hou van hem, maar hij keert niet terug naar Real Madrid'

Gepubliceerd: dinsdag 20 april 2021 om 08:47di 20-04-2021 om 08:47

Cristiano Ronaldo keert niet meer terug bij Real Madrid. Dat stelt voorzitter Florentino Pérez, die ook ingaat op de speculaties over Erling Haaland én Kylian Mbappé.

Vooral de Franse sterspeler van Paris Saint-Germain zou hoog op het verlanglijstje van Real Madrid staan. "Fans vragen me steeds om Mbappé te halen. Mijn antwoord? Maak je geen zorgen", vertelt Pérez aan El Chiringuito. "De waarheid is dat hij erg goed is. Ik heb nooit over hem gesproken, tot nu dan. Ik weet niet hoe het afloopt met zijn contract met PSG."

Ook Haaland is in beeld in de Spaanse hoofdstad. De vader van de Borussia Dortmund-goalgetter bracht samen met Mino Raiola zelfs al een bezoek aan de Koninklijke. "Hij heeft ons trainingscomplex bezocht", bevestigt Pérez. "Hij reageerde zoals iedereen, dat hij nog nooit zoiets had gezien."

De preses van Real Madrid was uitgesprokener over Ronaldo. Hij spreekt de geruchten over een mogelijke terugkeer van de Portugese ster tegen. "Ronaldo keert niet terug naar Madrid. Hij heeft ons veel gebracht, maar een terugkeer heeft geen zin. Ik hou van hem, maar het heeft geen zin. Hij is een speler van Juventus."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws