'Witte rook verwacht uit Milaan: Zlatan tekent deze week nieuw contract'

'Witte rook verwacht uit Milaan: Zlatan tekent deze week nieuw contract'

20-04-2021 11:27
10

Zlatan Ibrahimovic staat op het punt om zijn contract bij AC Milan met een jaar te verlengen. De Zweedse spits werd al langere tijd gelinkt aan een langer verblijf in Milaan, maar volgens de Italiaanse krant La Gazzetta dello Sport komt de verlenging nog deze week rond. 

De roze krant meldt dat er of dinsdag of woensdag witte rook uit Milaan komt over de contractverlenging van de 39-jarige aanvalsleider uit Zweden. Woensdagavond speelt AC Milan een thuiswedstrijd in de Serie A tegen Sassuolo. Zlatan behoort dan weer tot de wedstrijdselectie na zijn schorsing van één wedstrijd. De Zweedse spits kreeg rood tegen Parma en miste daardoor het competitietreffen met Genoa van afgelopen weekend. 

Milan dacht al langer na over een nieuw contract voor Zlatan en lijkt hem nu dus definitief binnenboord te houden. De Zweedse spits beschikte over een aflopend contract in Milaan. Zlatan speelde in het huidige seizoen al zeventien competitiewedstrijden waarin hij vijftien keer doel trof. Milan staat momenteel tweede in de Serie A. Stadsgenoot Inter heeft negen punten meer en lijkt de titel al binnen te hebben. Milan strijdt samen met Atalanta, Juventus en Napoli op plek twee.