Haller prijst 'reuzenbaby': 'We lachen om hem, bijna onmogelijk hem af te stoppen'

Haller prijst 'reuzenbaby': 'We lachen om hem, bijna onmogelijk hem af te stoppen'

Gepubliceerd: woensdag 21 april 2021 om 09:04wo 21-04-2021 om 09:04

Sébastien Haller is blij met de bekerwinst, maar hij richt zijn pijlen nu op zijn tweede prijs in Amsterdamse dienst. De landstitel moet de kroon worden op de eerste maanden van de spits bij Ajax, nadat hij in de Europa League machteloos moest toekijken.

Een administratieve blunder hield Haller aan de kant in Europa. "Dat ik die jongens uitgeschakeld terug zag komen uit Rome, was het meest frustrerende moment", vertelt de 26-jarige Fransman in gesprek met Ajax TV. "Omdat iedereen heeft kunnen zien dat ze véél meer verdienden dan dit. Dan denk je toch: Als ik erbij was geweest, dan had ik misschien kunnen helpen..."

Door de afwezigheid van Haller kreeg Brian Brobbey kansen. De oud-speler van FC Utrecht, Eintracht Frankfurt en West Ham United is onder de indruk van Brobbeast. "Hij is een soort van reuzenbaby, haha. We lachen altijd om hem, hij is zó krachtig. Zeker als een tegenstander een beetje moe is, dan is het bijna onmogelijk om hem af te stoppen. Ik hoop voor hem dat hij op deze voet doorgaat, of het in Duitsland nóg beter gaat doen."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws