Telegraaf en VI: Ajax komt in zoektocht naar tweede keeper uit bij Pasveer (37)

Telegraaf en VI: Ajax komt in zoektocht naar tweede keeper uit bij Pasveer (37)

Gepubliceerd: vrijdag 23 april 2021 om 06:27vr 23-04-2021 om 06:27

Laatste update: vrijdag 23 april 2021 om 06:53vr 23-04-2021 om 06:53

Remko Pasveer lijkt niet lang in onzekerheid te hoeven zitten over zijn toekomst. De 37-jarige sluitpost maakte donderdagavond bekend te kiezen voor een nieuw avontuur. Volgens De Telegraaf en Voetbal International zou Pasveer al in gesprek zijn met Ajax.

Pasveer beschikt over een aflopend contract bij Vitesse en heeft besloten om niet in te gaan op de aanbieding die de clubleiding van Vitesse hem heeft gedaan. De doelman kon voor één seizoen bijtekenen in Arnhem, waar hij zelf hoopte op twee seizoenen.

Hiervan lijkt Ajax te profiteren. De Amsterdammers zitten door de dopingschorsing én de contractweigering van Andre Onana in een lastige situatie. Pasveer wordt gezien als de ideale tweede keeper achter Maarten Stekelenburg. Met de meevoetballende kwaliteiten waarover Pasveer beschikt, past hij uitstekend in het profiel dat Ajax zoekt, zo melden De Telegraaf en Voetbal International. Pasveer heeft naar verluidt al een eerste gesprek gevoerd met de clubleiding van Ajax. 

Bij Vitesse is men teleurgesteld over het aanstaande vertrek van Pasveer. "We hebben Remko een hele goede aanbieding gedaan", liet technisch directeur Johannes Spors al weten via de clubkanalen. "Het is zijn goed recht daar wel of niet op in te gaan en wij respecteren zijn beslissing om een nieuwe uitdaging aan te gaan." Pasveer is aan zijn vierde en laatste seizoen bezig bij Vitesse. Hij kwam eerder uit voor FC Twente, Go Ahead Eagles, Heracles Almelo en PSV.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws