Suárez goudeerlijk over Barça-toekomst Messi: 'Vertel het hem als fan en vriend'

Suárez goudeerlijk over Barça-toekomst Messi: 'Vertel het hem als fan en vriend'

29-04-2021 15:59
35

Luis Suárez kan zich niet voorstellen dat Lionel Messi na dit seizoen vertrekt bij FC Barcelona. De Uruguayaanse spits, die tijdens de zomerse transferperiode de overstap maakte van Barça naar Atlético Madrid, adviseert zijn goede vriend om in Camp Nou te blijven.

In een openhartig interview met TV3 geeft Suárez voor het eerst zijn mening over de toekomst van Messi bij Barcelona. "Ik kan me niet voorstellen dat Messi vertrekt bij Barça. Als een fan van de club en een vriend, zou ik hem willen vertellen om niet te vertrekken", is Suárez goudeerlijk. 

Suárez vertrok aan het begin van dit seizoen na een periode van ruim zes jaar bij Barcelona. Trainer Ronald Koeman zou hem naar verluidt 'niet nodig hebben gehad', waarna de spits de overstap maakte naar rivaal Atlético. Suárez gaf in eerdere interviews echter al aan dat hij Koeman en Barcelona niets verwijt. Hij hoopt dan ook dat Messi bij Barça blijft. "Het beste voor Messi is om zijn carrière af te sluiten in de komende drie, vier, vijf of zes jaar bij Barça, waar hij het gelukkigst is geweest."