Post baalt bij VVV: 'Wil ik niet meteen gaan zeuren over competitievervalsing'

Post baalt bij VVV: 'Wil ik niet meteen gaan zeuren over competitievervalsing'

Gepubliceerd: vrijdag 30 april 2021 om 08:18vr 30-04-2021 om 08:18

Laatste update: vrijdag 30 april 2021 om 08:22vr 30-04-2021 om 08:22

Het is alarmfase nummer één bij VVV-Venlo, na de dramatische resultaten van de afgelopen weken. Aanvoerder Danny Post blijft geloven in handhaving, al weet hij dat het lastig gaat worden na een reeks van elf nederlagen op rij. 

Post gaf na de nederlaag van vorige week tegen Sparta Rotterdam (2-0) een veelbesproken interview voor de camera van ESPN, waarin hij stelde dat 'José Mourinho ook niet zou winnen met dit VVV'. De uitspraken deden veel stof opwaaien, maar Post begrijpt niet waarom. "Het is maar hoe je het interpreteert. Ik zag dat bepaalde websites het hadden over een ontluisterend interview, waarin ik de handdoek al geworpen zou hebben. Ik denk dat die mensen niet goed geluisterd hebben", vertelt Post tegen De Telegraaf.

"Natuurlijk was het een interview waar teleurstelling uit sprak. Net na de wedstrijd zit je vol in de emotie", vervolgt Post. "Een reeks van elf nederlagen op rij doet wat met je. Ik kan daar ook gaan staan en zeggen 'jammer, volgende keer beter', maar zo zit ik niet in elkaar. Ik ben eerlijk en oprecht geweest. De situatie van de club gaat me aan het hart. (...) Maar de conclusie dat ik het zou hebben opgegeven, slaat nergens op."

Publiek
Het feit dat er tijdens de vorige speelronde publiek op de tribunes zat, deed Post goed. Al heeft VVV daar niet van kunnen profiteren, omdat het uit speelde op Het Kasteel. "En dan wil ik niet meteen gaan zeuren over competitievervalsing. Maar als ik zie hoeveel steun Willem II en FC Emmen hadden van de mensen van de tribune, dan zou het raar zijn als de clubs die die speelronde toevallig niet thuis speelden, niet ook een keer dat voordeel krijgen. Ik hoop dat daar wel rekening mee wordt gehouden."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Gaat VVV zich handhaven dit seizoen?

Ja
12%
Nee
88%
(1052 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws